Over ons

Over Jobsformoms

Veel moeders vinden het moeilijk om een baan te vinden dat goed te combineren valt met het gezinsleven. Dit is ook vaak een van de redenen waarom moeders hun ambities niet nagaan, dat vinden wij heel erg jammer! Er bestaan namelijk genoeg gezinsvriendelijke bedrijven, het is soms alleen lastig om ze te vinden vanwege de krappe arbeidsmarkt. Op die manier ontstaat er indirect een maatschappelijk probleem. 

JobsforMoms is dan ook de ultieme oplossing voor het probleem. Als arbeidsbemiddelingsbureau zorgen wij ervoor moeders en bedrijven hun perfect match vinden. Dit doen wij met heel veel passie op een professionele wijze. 

Wij bemiddelen in verschillende branches voornamelijk in de Zakelijke en Persoonlijke dienstverlening, Zorg & Welzijn, Cultuur & Media, Overheid en Onderwijs. Onze bedrijven zijn gezinsvriendelijke waardoor wij moeders aan de perfecte baan kunnen helpen. 

JobsforMoms is ontstaan nadat ik er als jong werkende moeder zijnde er achterkwam hoe moeilijk het is om een gezinsvriendelijke baan te vinden. Er bestaan zoveel jobboards en bemiddelingsbureaus maar geen van hen zijn specifiek gericht voor moeders en gezinsvriendelijke bedrijven. Ik weet als geen ander hoeveel moeders willen werken en hoeveel moeders ongelukkig zijn bij hun baan, omdat het bedrijf niet gezinsvriendelijk is. Het werd mijn missie om een bemiddelingsbureau te starten dat zich 100% focust op het koppelen van moeders aan gezinsvriendelijke bedrijven. Zo is JobforMoms ontstaan. ‘’Your future starts here, find a family friendly job at JobsforMoms”

Amy Kaeta

Founder & CEO