Onze werkwijze

Aanmelden:

U kunt ons bereiken op +31638479597. U kunt natuurlijk ook direct via het aanmeldformulier aanmelden.

Kennismakingsgesprek:

Tijdens het contactmoment kijken we naar wat u wensen zijn. Na dit gesprek nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we de vervolgstappen. Naar aanleiding hiervan maken wij een profiel voor u aan, dat we vervolgens onder de aandacht te brengen van werkgevers uit ons netwerk.

Kandidaat voorstellen:

In deze fase zullen we contact opnemen met het bedrijf dat u het meest aanspreekt. Wij stellen u als kandidaat aan het bedrijf. Ziet het bedrijf u helemaal zitten? Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor u in.

Het sollicitatiegesprek:

Wij bereiden het sollicitatiegesprek met u voor. Na het gesprek houden we contact met u en het bedrijf en gaan we aan de hand van de uitkomst van het gesprek verder naar de volgende stap.

Arbeidsovereenkomst:

Als we op dit pint aankomen, is dat alleen maar positief! Zowel u als het bedrijf ziet een samenwerking zitten. Bij een nieuwe baan hoort natuurlijk een arbeidsovereenkomst. Jobsformoms ondersteunt u bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. Wanneer u helemaal tevreden bent over de inhoud van de arbeidsovereenkomst, kunt u hem ondertekenen!

Heeft u meer informatie nodig over onze werkwijze?